Ankomst   Select date Avresa   Select date Sök Rum    

Bistro

Bistro Aqva
Vår bistro ligger på hotellets första plan och här serverar vi Dig såväl kvällsmeny som frukostbuffé. Våra menyer innehåller ofta råvaror från Vänern och trakterna omkring Mariestad. Vi som arbetar på hotellet har ett stort intresse av det som naturen har att erbjuda, då vi både fiskar, jagar, plockar bär och svamp. Vi har också ett nära samarbete med italienska familjen Tommasi och kan erbjuda dig fina viner som tex Amarone, hämtade från deras vingård.

Köket håller öppet måndag till torsdag 18:00 – 20:00, då serverar vi vår kvällsmeny och det öppet för att bara slinka in och ta en öl i baren. Från frukost och fram till kvällen bjuder vi dig på kaffe med dopp.

Frukost
Vår frukostbuffé är mycket omtyckt. Vi serverar en traditionell frukost med alla tillbehör men också sillbord och småvarmt. Har du bokat Golfpaket så bjuder vi på smörgåspaket att ta med till banan.

Välkommen till AfterWork
Meny Vänertapas »
Vänerfiskens matkultur och härliga skrönor avnjuts denna kväll!

Meny:
Kvällen inleds kanske med ett rött glas vin från Famljen Tomassis Vingård i Italien, och Hotell Aqvas egentillverkade potatischips med potatis odlad på Torsö.
En fortsättning kan exempelvis bestå av Trattkantarellsoppa med Stenugnsbakat tomatbröd o flingsalt.
Avnjuter nu ev vitt vin från vårt samarbetshotell vingård…till varmrätten. Beroende på årstid serveras Vänerlax, abborre, Lakefilé, gös och exklusiv siklöjerom. Även potatis ,bär och svamp från öarna Torsö och Brommö och persiljesallad Tabulla…mums!!
Kaffe och Torsövargens kaka med urgammalt kakrecept…kan du gissa ingredienserna?
Blåbärspaj med lokal Klings Glass fixar vi om dina smaklökar ropar efter mera sötma!